BIZTONSÁG,ENERGIA MEGTAKARÍTÁS!KÉMÉNY HUZATSZABÁLYZÓ-SZELLÖZŐ HUZATFOKOZÓ

Egyszerű,praktikus megoldás a szellőzési problémák megszüntetésére,biztonságos és gazdaságosabb fűtés!Tökéletesítse fűtését!Ne engedje be kéményébe a csapadékot!Szigetelt kémények,kémény bélelés,szigetelt magasítás

Mikor szükséges a kéménymagasítás-toldás?

 

 A jelenlegi építőipari kivitelezések során gyakran előfordul, hogy magasabb épületet húznak fel egy meglévő másik épület mellett. Ilyenkor az építtető köteles a szomszédos kémények biztonságos működéséről gondoskodni. De nem csak ebben az esetben kell megtoldani a kéményeket!

 

Kéménymagasítás szükséges, ha 

 

1.a kémény magassága nem elegendő az adott tüzelőberendezéshez

 

Ilyenkor a kémény hatásos magassága kevés ahhoz, hogy elegendő huzat alakuljon ki. Ha nincs megfelelő huzat, akkor előfordulhat, hogy visszaáramlás történik, ami – mint tudjuk – veszélyes, kerülendő jelenség.

 

 2.a kémény mellett olyan épület, fa, egyéb van, ami miatt légörvénybe kerülhet

 

A légörvény azért veszélyes, mert ellene dolgozhat a huzatnak. A megoldás gyakorlatilag egy szerelt kémény toldás elhelyezése a meglévő tégla kémény végétől. Általában ezeknek komoly tartószerkezeti igénye van, mivel gyakran távol vannak a többi épülettől, rögzítési lehetőségektől.

 

3.Ha a kémény teteje nem ér túl a tetőgerinc vonalán

4.Ha egymás mellet,azonos magasságban van gáz és szilárd tüzelésű kéménynyílás(ikerkémény),ez esetben a gázkéményen visszaáramolhat a szilárd tüzelés füstje!Ilyenkor a szilárd tüzelésű kéményt kell kiemelni.

 

Nagyon sok esetben már 1-2 méter szabályos szigetelt magasítással az addigi problémák megszünnek!A magasítás legegyszerűbb,leggyorsabb és legolcsóbb megoldása a szigetelt füstcsőtoldás.Hengeres alakjánál fogva a szél is kevésbé tud belekapaszkodni.Füles rögzitőbilincs segítségével a magasítást ki is rögzítheti a gerendázathoz,így akár 2-3métert is magasíthat!

 

A nem szigetelt csőhosszabbitással ellenkező hatást érünk el-a cső nem tud felmelegedni a kűlső hőmérséklet miatt,a füstgáz megtorpan,visszafordúl és megindúl a kicsapódás!

 

Nem kell állványozás,malterezés,kőműves,segéd munkás és nincs mindezekkel járó takarítás!A méretre gyártott elemet akár ön is felszerelheti.Rendelhető a mellékelt kép szerinti aluminium borítással,de 30% felárral színes(zőld,piros,szűrke) vagy tükőrfényes koracél borítással is.Kérjük rendeléskor 2-3 hetes átfutási idő figyelembe vételét!

(a mellékelt kép huzatszabályzóval szerelt,mely külön rendelhető)

A magasításra kérhető tisztitónyílás is,melynek ára +17.000ft

luca_2011_febr_014.jpgmagasitas_017.jpgmagasitas_018.jpgmagasitas_019.jpg

 

 

 

Mit kell megadnia?

 

A kémény belső méretét felűl,amibe a 15cm haszoncső becsatlakozik.

A talplemez 4db dübellel rögzítendő a kémény tetejéhez.Kérjen ajánlatot!Magasítások árait az árlistában találja meg.

 1fm-nél hosszabb magasitást nem tudunk postázni!

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 95
Heti: 197
Havi: 2 444
Össz.: 560 161

Látogatottság növelés
Oldal: SZIGETELT MAGASÍTÁS
BIZTONSÁG,ENERGIA MEGTAKARÍTÁS!KÉMÉNY HUZATSZABÁLYZÓ-SZELLÖZŐ HUZATFOKOZÓ - © 2008 - 2019 - kemenyhuzatszabalyzo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kemeny huzatszabalyzo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »